Kristján Flóki Finnbogason

Når du er tredjevalget på spissplassen i en OBOS-Ligaklubb og «lånes» bort hele tiden er det en god ide å se seg om etter noe nytt og mer givende. Starts islandske spiss Kristján Flóki Finnbogason er nesten klar for et nytt utlån, denne gangen til  den polske klubben Arka Gdynia.

Arka Gdynia bekrefter på sin hjemmeside at Start-spissen har gjennomført den medisinske testen og at det dreier seg om et lån frem til sommeren.

Les: Million-bot til Leeds etter spionasje

«Slik situasjonen er i Start nå er han et tredjevalg på midtspissplassen, og det er forståelig at han ønsker å spille fast førstelagfotball. Både for egen utvikling og med tanke på landslag. Om vi løser de siste detaljene mellom klubbene, kan dette være en fin løsning for alle parter» opplyser Starts sportssjef Tor-Kristian Karlsen til Fædrelandsvennen.

Les: Klar for kamp om å bli førstevalget hos Kongsvinger

 

Forrige sesong var spissen utlånt til svenske Brommarpojkan siste halvdel av sesongen. Før han ble lånt ut sa Start manager Kjetil Rekdal at han har hatt mange dårlige opplevelser, men at han fortsatt har tro på Finnbogason og at et opphold i Sverige hvor gjøre hans utvikling godt. Tydeligvis ikke godt nok til å bli en del av Start

Tidligere har han spilt i FH i hjemlandet og har hatt et opphold i FC København.

Finnbogason kom til Start sommeren 2017