Éver Banega

Banega opplevde eventyravskjeden fredag ​​kveld da hans elskede Sevilla vant Europa League-finalen etter å ha slått Inter Milan 3-2, noe som gjorde det for tredje gang at argentineren vant konkurransen. – Han fikk også tid til å plage Inter Milan manager Antonio Conte.

32-åringen, som har spilt for Sevilla i totalt fem sesonger, produserte en «masterclass» oppvisning for det andalusiske laget i finalen.

Se: Hemmelighetene som gjør Lewandowski til en superstjerne

Det var en passende måte for Banega å markere slutten på sin tid på Sevilla før han flyttet til den saudiarabiske klubben Al-Shabab. «Jeg har ingen ord for denne triste og emosjonelle tiden,» sa Banega. «Det er tid for meg å forlate klubben i mitt liv, men jeg forlater fornøyd. «Jeg går av med med nok en tittel takket være lagkameratene og med hodet høyt.

Banega hadde bare hyggelige ord å si om lagkameratene og styrken de har vist i år.»

«Enheten i garderoben i vanskelige stunder har vært fantastisk, og jeg vil takke dem alle for at de gjorde det mulig å vinne nok et pokal og til coaching staff for å ha oss til toppen,»

Banega diskuterte klemmen han delte med Julen Lopetegui etter sluttfløyten fredag ​​kveld. «Klemmen med Julen var en av kjærlighet». «Da jeg ikke var i form, tok han meg ut av teamet som viste meg at uten arbeid kan du ikke oppnå noe. «Til slutt snakket argentineren om Sevillas feiringsplaner.» Det er på tide å ta pokalen tilbake til Sevilla, til folket som ikke hadde det ikke i stand til å være der, men hvem vi følte deres nærvær»

Les: Conte slår følge med Pochettino

Éver Banega startet oppgjøret med å fleipe om håret til Antonio Conte, det er omtrent like ille for en italiener som å si noe stygt om hans mor.

Han spurter om håret satt bra!- det syntes ikke Conte, som har gjennomført flere hårtransplantasjoner for å få den nydelige hårmanken han har i dag. (noen sier han ville sjekke om det satt fat)

Les: Advarsel: Styr langt unna Liverpool i sesongoppkjøringen!