Elias Solberg

Italienske medier som Gazetta og Calciomercato har fått med seg at det er et nytt stortalent på vei fra Norge til Italia. Ull/Kisa som utover sesongen har sluttet å vinne kamper skriver på sine sider at 17 år gamle Elias Solberg er på vei til Torino for å skrive under en avtale med Juventus.

Det er langt fra nederste halvdel av OBOS-Ligaen til toppen av Serie A, men tydeligvis ikke så langt som man skulle tro!. -Allerede i vår kunne Sporten.com skrive om overgangen, men som vi alle vet, reise har ikke vært det enkleste denne våren så selve reisen og avtalen måtte vente.

De to klubbene er allerede enige, nå gjenstår det bare detaljer før høyrevingen kan presenteres som Juventus spiller. – Solberg som har spilt 16 kamper for Ull/Kisa, scoret tre mål og bidratt med to målgivende kan ikke regne med å få rett inn på Juventus sitt førstelag. Når det er sagt, rarere ting har skjedd!.

Les: Carlo Ancelotti har pekt på Manchester United-spiller

Elias Solberg er et unik talent som forhåpentligvis får en god opplevelse i Italia. – Lykke til!.

VG melder av overgangen skal ha en verdi på 4 millioner kroner noe som denne meldingen fra daglig leder i Ull/Kisa Andreas Aalbu bekrefter.