Det er problemer for fotballspillere i hele Skandinavia å komme seg til kamp etter at SAS pilotene har gått til streik. – Helt urelatert brygger det opp til streik i fotballklubben Bolton. 

Championship klubben Bolton Wanderers ligger allerede nest nederst i serien og rykker ned til League One neste sesong. – Hvor mange spillere som er med klubben neste sesong er meget uvisst. – Spillerne har ikke fått lønn for mars måned og vil hvis ikke de får betalt vil de streike og ikke spille noen kamper resten av sesongen.

Les: Nicki Bille Nielsen dømt til fengsel

«Den økonomiske krisen i klubben har vært godt dokumentert. Det samme er det faktum at vi fortsatt ikke har fått mars-lønnen vår.

«Fem av våre trenere mangler også lønn fra mars. Vi har forsøkt å fortsette vår trening og spille engasjert i denne ekstremt vanskelige tiden, men det er ingen løsning i sikte».

«Vi har jobbet i et uholdbart miljø for en stund, og det er opphopningen av disse problemene som har resultert i vår beslutning: – Med tungt hjerte har vi bestemt at vi ikke vil utføre de resterende kampene hvis vi ikke blir betalt. Vi forstår at det er skuffende for våre fans, og vi beklager det».

«Vi vet at dette kan sees som en drastisk handling, men vi føler ikke at vi har andre alternativer», skriver spillerens team i henhold til Sky Sports.

Les på Popidol: Rami Malek er skurk i neste James Bond film tror vi