Rastløs? (foto: psg, twitter)

Sommeren 2021 spaserte historiens beste spiller inn porten på Parc des Princes. Selvfølgelig svingodt betalt, men likevel som free agent. Fransk media hevder det går mot forlengelse på Messi hos PSG, men en tidligere PSG-spiller og fotballprater mener det bør ende med Messis exit.

Jerome Rothen spilte for Ligue 1-klubben 2004-2010, nå advarer han gamleklubben og kaller det bullshit at Messi skal forlenge.

LES: Klubbløse Isco har tilbudt seg selv som erstatter for utfryste Zaniolo

Messis forlengelse er bullshit. Å lede de tre (Messi, Neymar og Mbappé) er komplisert. På toppen av det er det lønnsutgiftene. PSG blir låst av financial fair play, for lønnsutgiftene har eksplodert, begynner den tidligere franske landslagsspilleren.

-Klubben har muligheten til å ta en stor sum fra Messis lønn og gjøre det mulig med rekruttering og forsterkning av troppen. Dette gjør at det er en skikkelig dårlig idé å forlenge med Messi, fortsetter Rothen.

Som mener signalene Messi også sender på banen ikke slår positivt ut for klubben.

-Jeg forstår ikke hvorfor Messi skal ønske å fortsette. Han gjør ingen anstrengelse for å sette klubben foran. Han takker aldri supporterne, han senker hodet og går til garderoben (etter kamp). Selv når han feirer scoringene sine og navnet hans blir sunget, viser han aldri tegn til supporterne for å takke dem. Han ønsker ikke å investere mer i dette prosjektet, fyrer Rothen.

LES OGSÅ: Serveres som løsning på Mourinhos irriterende problem

Da får vi se om noen tar Rothens råd.