Big Harry. (foto: united, twitter)

Harde ord fra Rafael van der Vaart. Nå har vi ikke for vane å ta med alt av sleivete bemerkninger fra sidelinjen, men når en spiller som blir hentet for nesten én milliard kroner sammenligningea med amatørspillere, blir det hele litt interessant. 

Den tidligere Real Madrid og Tottenham-spilleren van der Vaart lot seg alt annet enn imponere av Harry Maguire mot Liverpool.

Les: Ute etter både Sancho og Haaland

Som del av tremannsforsvaret til United «lot de» mannen som egentlig har glemt hvordan man scorer – Adam Lallana – stå helt alene og stjele to poeng fra Manchester United.

-Når jeg ser på en amatørkamp på søndager finner jeg tre spillere som er på samme nivå som Maguire. Helt seriøs! Hvis han er verdt rundt 1 milliard kroner er Virgil van Dijk verdt 3,5 milliarder kroner, sier nederlenderen til Ziggo Sport.

Les på Popidol: Disney + «teaser» lansering med episk 3 timers trailer – snacks kreves

Nederlenderen var forøvrig tidlig ute med å riste på hodet av Maguires prestasjoner.

-Det er litt artig, for da jeg jobbet for nederlandsk TV under Nations League-kampen der Nederland slo England 3-1, husker jeg at jeg sa Maguire var med god margin den dårligste spilleren på banen, avslutter van der Vaart.

Les: Ble hentet som rekordsignering i sommer – nå venter tur i retten

Har United kjøpt katta i sekken? Van der Vaart har sagt sin mening om saken.