luke shaw og jesse lingard i god avstand med hverandre. (foto: united, twitter)

Bortsett fra noen utlån har 27 år gamle Jesse Lingard vært Manchester United spiller de siste 20 årene, til tross for det kommer ikke fansen til å felle noen tårer hvis The Athletic har rett.

De få gangene han har vært på banen denne sesongen har han enten vært en fiasko eller usynlig, det har ført til lite spilletid, så langt denne sesongen har han ikke spilt 90 minutter i en eneste Premier League kamp.

Les: Kasper Schmeichel er som de Gea, men kunne aldri spilt for United

Av en eller annen grunn av Arsenal bestemt seg for at de ønsker midtbanespilleren. – Manager Mikel Arteta som har vind i seilene om dagen tror sikkert han kan på Lindgard tilbake i form.

Lindgard som har spilt på Manchester United siden han var åtte år gammel, så det tar sikkert litt tid å venne seg til tanken med å spille for noen andre. Ligue 1 klubben Monaco har vist sin interesse etter at manager Robert Moreno mener han passer perfekt inn i deres måte å spille på.

Manchester United legende Wayne Rooney som nå er kaptein og assistenttrener på Derby County har alltid hatt et «godt øye» til Jesse Lingard og skal ha meldt inn manager Phillip Cocu at midtbanespilleren vil «passe inn hos dem»

Mikel Arteta har Jesse Lingard som en slags reserveløsning- hvis Arsenal ikke klarer å kjøpe Dani Ceballos, som nå er lånt ut, fra Real Madrid.

Les: Premier League-klubb går tom for penger