Fant ikke ungdomskilden på Goodison Park. (foto: fra everton, twitter)

Nå er det fler av toppklagene i Premier League som har hatt sin fulle hyre med å ikke bli rent over Brentford, så poengtap mot Premier League-jyplingen kan skje. For Rafael Benitez dreide 1-0 tapet på søndag likevel om noe mer fotballalvorlig.

For Everton-supporterne må helt tilbake til 25. september for å huske hvordan det var å feire seier i Premier League. Det begynner å murres i den blå delen av Merseyside, noe manager Benitez har full forståelse for.

Les: Italiensk media: Chelsea går for 850 millioners-overgangen i januar

-Vi forstår at de er frustrerte, men vi er også selv frustrerte, begynner den spanske treneren til Sky Sports etter tapet mot Brentford.

Brentford hadde et solid grep på Everton. (foto: everton, twitter)

-Vi må likevel ikke klage på arbeidet som spillerne la ned. Det prøvde helt til det siste, med en masse innlegg og skudd, sier Benitez.

Everton-supporterne ser med skrekk og gru på at Gerrard har blåst vind i seilene hos Aston Villa, og med to seire på to kamper passert Everton på tabellen.

Vi heier på at Benitez skal lykkes (og at Everton-eierne ikke gjør noe uoverveid før jul), men akkurat nå er Everton en helt uinteressant aktør i kampen om de øverste seks plassene på ligaen. Seks poeng ned til nedrykksstriden er heller ikke beroligende.

Go Toffees!

Les: Paris i hundre etter debuten til Sergio Ramos