Joshua King og Nathan Ake

Det er lett å være etterpåklok og peke på at da det i vinter lå hyggelige tilbud på flere av Bournemouth spillerne, inkludert den norske «goalgetter» Joshua King og den nederlandske forsvarsspilleren Nathan Aké satte klubben seg grundig på bakbeina. – Det kan de angre på nå!

Bournemouth er inne i en sportslig krise få uker sesongslutt, den blir trolig ikke noe bedre, de har nemlig to tøffe kamper på tapetet, først tar de imot Tottenham på torsdag og så følger de opp med et nytt hjemmemøte mot Leicester på søndag. – 19 plass i Premier League og ekstremt dårlig økonomi er ikke et godt utgangspunkt for å få en god pris for sine spillere.

Les: Alan Shearer har «sett seg selv» hos Manchester United

I følge Daily Mail planlegger Bournemouth i selge unna både Joshua King og Nathan Ake, sammen med alle de kan få en god pris for. – En sparepakke skal innføres uavhengig av om de rykker ned eller ikke, det kan føre til at de gir manager Eddie Howe sparken for å gi plass til en mindre kjent og rimeligere manager.

Les: Eddie Howe vet eksakt hva som har skjedd med umulige United

Hvis ikke de lykkes med salg og sparetiltak og at publikum kan komme tilbake på arenaene til høsten er konkursfaren overhengende.

Blålink: Tech; We are here to help