Hjem Europa League Det ble bare ett mål, men det var dødsfett

Det ble bare ett mål, men det var dødsfett

mai 4, 2017

Troppen til Manchester United koster 5,5 milliarder kroner, dagens målscorer kostet ingenting.   Marcus Rashford har spilt i Manchester United siden han var 8 år gammel, nå er han 19. Marcus sikret Manchester United seieren med et fantastisk frispark i den første semifinale-kampen mot Celta Vigo på bortebane.

Neste torsdag er det returkamp og med dagens seier og bortemål har de stor fordel, mest sannsynlig møter de Ajax i finalen.

Det var ingen mål i første omgang, det var Manchester United som var i føringen og som fikk de fleste sjansene. Celta Vigo keeper Sergia Alvarez stod ypperlig og melder seg kanskje med det på listen over mulige erstattere til De Gea.

Manchester United tok et tidlig grep rundt kampen, men slet med å skape de virkelig store målsjansene i starten av omgangen. I stedet var det Celta Vigos Daniel Wass som fikk en stor målsjanse, men dansken stanget ballen utenfor gjestenes mål.

 

Marcus Rashford rykket etter 68 minutter og ble lagt i bakken av Hugo Mallo. En tydelig innøvd frispark triks ble gjennomført med flere spillere involvert, Keeper Alvarez ble fintet ut og gitt til siden da Rashford satte et perfekt utført frispark rundt muren og utenfor rekkevidde for keeper.

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.