Ilustrasjonsbilde

Etter å ha sett dagens pressekonferanse fra Brann stadion i ettermiddag kan man begynne å lure på hva styret har snakket om i timevis. – Vi vet fra før at at bergensere elsker lyden av sin egen stemme, men de burde, i og med at et det var en sensasjonshungrig presse tilstede kommet med noe annet enn at de har tillit til hverandre.

Det er vist flere hendelser på Brann stadion nattestid som det blir rapportert om, det hele topper seg med øyerapporter om at noen har vært på gressmatta nattestid og stupt kråke. – En aktivitet vi fra storbyen Oslo skjønner utføres i mer landlige strøk.

Les: Bournemouth har signert med Ørjan Nyland

Befolkningsgrunnlaget i Bergen er for lite til å dyrke frem dyktige nok ledere som kan styre en så krevende klubb som Brann!

Tabellsituasjonen og støynivået tilsier at drastiske grep må tas. Vi som har vært tett på Vålerenga i alle år husker godt hvordan Oslo-klubben hele tiden varierte mellom de store høyder og ekstreme kriser. Skulle man diagnostisert Vålerenga før proff ledelse var på plass med blant andre Erik Espeseth som daglig leder ville den vært Manisk depressiv.

Det er klart man må la en klubb leve igjennom sine kriser, men denne kommer til å ta knekken på Brann. – Et lite tips, kom til Oslo! -Byen er nesten fire ganger så stor som Bergen og har plass til en Eliteserieklubb til. Brann kan slå seg sammen med Lyn, de har fått det riktig så fint på Nordre Aker.

Les: Roma har hostet opp 400 millioner for Champions League-mester

Hvis flytte ikke er aktuelt kan man tone ned navnet noe, Brann er for flammende og aggressivt. Vi i Sporten har noen forslag: – Bergenskameratene, Bergen og omegn Fotballklubb (forkortet til BOF) eller Puddefjord idrettslag, (Hvis ikke det allerede er tatt) Vi tar imot forslag og sender til en bergenser vi kjenner.