Under helgens UFC 229 var det mye som skjedde, det var faktisk så mye som skjedde at hele Hovedkortet med fightere var helt spekket med store navn og kjente fjes. De som satt oppe til 6 på morgenen på natt til søndag fikk kanskje med seg kampen mellom Alexander Volkov og Derrick Lewis.

Lewis som kaller seg selv «the beast» har 27 proffkamper og 21 seire, det er utrolig godt gjort i tungvektsklassen. Han er lavere enn de fleste tungvektere og ruver «bare» 191cm over bakken. allikavel er han en skikkelig fighter, han leverte en skikkelig solid prestasjon som endte i en knockout på lørdag og klatret derfor opp på ranking listene.

Mer om UFC 230:

Allerede rett etter kampen var det mange som spurte seg, får han en tittelsjanse? og ja det får han så absolutt. Han skal nemlig møte nåverende mester i både tungvekt og lett tungvekt Daniel Cormier 3. november under UFC 230.

Dette er to fightere som begge er lavere enn snittet i sin vektklasse, og begge er det man kaller «one punch knockout artists» dette kan bli en utrolig spennende kamp.