Cahill og kompis Drogba tar seg en dukkert. (foto: drogba, twitter)

Didier Drogba og Frank Lampard var to av nøkkelspillerne i Chelseas storhetstid. Forholdet mellom de to er derfor tett og fortrolig. Så når Drogba bekrefter samtaler med Chelsea, da tar vi det for god fisk.

Derby insisterer ifølge Sky Sports på at det ikke har vært noen fremstøt fra Chelsea mot deres Frank Lampard.

Resten av verden har fått med seg at en ansettelse av Lampard nå virker nærmest uungåelig etter at Sarri gjorde seg til italiener igjen.

Drogba, som ble fotografert med Lampard i London tidligere denne måneden, har delt en video på Instagram der han forteller om at forhandlingene mellom Lampard og Chelsea er i gang.

Les: Tenk om fattige Leeds blir søkkrike og henter legende PSG ikke kunne holde

Derby har ikke helt gitt opp, og den tidligere Derby-kapteinen og klubbens ambassadør, Michael Johnson, har ifølge Sky Sports bedt Chelsea om å vise respekt i deres jakt på Lampard.

Hva nå enn dette betyr.

Les på Popidol: De råeste 100 målene i 2018/19-sesongen

Denne muligheten kommer ikke tilbake på noen år for Lampard, men spørsmålet blir om det er riktig for den ferske manageren å sikte mot stjernene så tidlig i karrieren.

Vi overlater til Lampard å ta denne avgjørelsen selv. Han har ikke slitt med å ta ansvar og å stå fjellstøtt i stormene, så langt i livet.

Ifølge kompisen Drogba, er allerede avgjørelsen tatt.

Les: Bekreftet: Dani Alves er ferdig hos PSG