Jesse Lingard

Det er bare litt over en uke siden en mulig kontrakt med den franske klubben Lille gikk i vasken på grunn av Brexit. Lille hadde allerede overskredet sin kvote for «ikke EU-spillere og var ikke villige til å sende noen på dør for å hente inn Jesse Lingard.

Reisen for den angripende midtbanespilleren har vært svært ruglete helt siden han på slutten av sin tid i Manchester United måtte ta seg av sine yngre søsken på grunn av hans mor sine mentale problemer. – Til tross for stor forståelse fra daværende manager Ole Gunnar Solskjær ble det våren 2021 utlån til West Ham.

Les: Blekket har så vidt størknet på kontrakten før Carlo Ancelotti forteller om sin store plan

Det gikk over all forventning, men istedenfor å ytnytte momentumet i London ble det retur til Manchester United. Sommeren 2022 ble det gratis overgang til Nottingham Forest og en kontrakt på et år som ikke ble fornyet.

Jesse Lingard har trent sammen med Lille, mens de fortsatt trodde på en kontrakt og før det Saudi Al-Ettifaq. – Også muligheten for ørkenfotball gikk i vasken på grunn av regler om utenlandske spillere.

Talksport skriver at Everton manager Sean Dyche trenger et positivt løft som ikke koster noe særlig etter poengtrekk, nye kjipe eiere og en brå slutt på en imponerende seiersrekke før jul. Jesse Lingard er billig og potensielt god.

LES: En av West Hams best betalte presser hardt på for exit

Everton ønsker å tilby ham en kontrakt som løper ut sesongen. – Lingard har spilt 182 Premier League-kamper og 32 landskamper for England.