Forsvarte seg til 1-0 seier. (foto: real, twitter)

Kanskje med unntak av Liverpool, er det få andre som har vært rammet av skader den siste tiden som Real Madrid. På onsdag var det duket for første 8-delsfinalekamp mot Atalanta, der Madrid-klubben hadde et klart mål.

Oppgaven for Zidane ble adskillig lettere da Atalanta måtte klare seg med ti mann fra etter 20 minutters spiller, men da også Serie A-klubben trakk seg tilbake for å redde kampen, ble det heller en langdryg affære for oss som hadde satt av noen timer til fotballens Mesternes Mester.

Les: Zuccarello scorer fra død vinkel

Først i det 86. minuttet fikk Real Madrid sin mulighet som Ferland Mendy plasserte inn til 1-0. En knallsterk seier for et skadeskutt Real, men når vi får høre planen fra Nacho Fernandez, skjønner vi hvorfor det ble litt gjesping underveis.

-Målet med disse kampene er å holde buret rent. Vi gjorde et godt stykke arbeid defensivt… Hvis vi holder buret rent, så pleier målene å komme i den andre enden, sier midtstopperet ifølge Marca.

Les på Engelske klubber: Hver gang Olivier Giroud trues med sparken eller benken varter han opp med en perle

Kjedelig kamp, men denne unnet vi Zidane og gjengen. Og til returkampen er Sergio Ramos back in business.

Les: Iron man Sergio Ramos nekter å forholde seg til naturlovene