(foto: bayern, twitter)

Barcelona er godt vant med å få det de peker på. Denne sommeren er situasjonen en helt annen. Nå er La Liga-giganten avhengig av at noen i Premier League «kjenner sin besøkelsestid».

Og betaler en skikkelig neve euros for Philippe Coutinho.

Barcelona har Coutinho, men trenger Lautaro Martinez fra Inter. 22-åringen oser av selvtillit foran motstandernes mål og har som midtpunktet hos Conte stått for 17 scoringer denne sesongen.

Les: Koulibaly vet hvor han aller mest ønsker å avslutte karrieren

Hadde dette vært forrige sommer, ville direktørene hos Barcelona ristet lett på skulderne og betalt det som måtte til for Lautaro og latt Coutinho-saken ha løst seg etter hvert. Men med budsjettkutt på kanskje så mye som 200 millioner euro fra budsjettet for neste sesong, hevder ESPN at Coutinho må gå først.

Ifølge ESPN har flere Premier League-klubber vurdert prosjekt Coutinho, men har så langt blitt avskrekket av lønnsnivå og Barcelonas tidligere forventninger om å tape minst mulig av de 160 millioner euro de overførte til Liverpools klubbkonto i 2018.

Nå hevder ESPN at Barcelona bare må ha Inter-spissen og er villig til å ta et tap på Coutinho-inversteringen sin.

Er det noen klubber i Premier League som virkelig ønsker seg Coutinho nå, har de et skikkelig «balletak» på Barcelona i forhandlingene.

Som eiendomsmeglerne så fint sier det: Det er alltid en kjøper – uansett utsikt – så lenge prisen er rett.

Hva som er riktig pris for Coutinho i 2020 har vi helt sluttet å prøve å gjette oss til.

Denne muligheten kommer trolig ikke tilbake. Neste sommer kan inntektsstrømmen hos klubbene være tilbake og Barcelona ikke tvunget til å selge Coutinho på billigsalg.

Løp og kjøp!

Les: Utrolig: Ønsker både Jesse Lingard og Phil Jones!