Trenger en trener som ikke har Premier League-maur i rumpa. (foto: celtic, twitter)

Når du har fotballkriget i mer enn 500 kamper for Glasgow-klubben og har rundet 34, da er det ingen som hadde stusset hvis du vurderer å gi deg i disse virustider. For manager Neil Lennon hadde det vært et stort tap å måtte gi slipp på den ubestridte lederen på banen.

-Han ser fit ut og har hatt en fantastisk sesong, så han vil helt sikkert være her neste sesong. Det er garantert, sier Lennon ifølge Sunday Post.

Vi regner med at Lennon har diskutert dette med Brown, men uten å vise noen som helst tegn til å slite med å henge med tempoet, skjønner heller ikke vi hvorfor Brown skal gi seg med å sette på plass byrival Rangers.

Les: Diario Sport: Barcelona har bestemt seg om Griezmann

Vi lar Lennon fortelle hva Brown betyr for troppen.

-Det vil være et kjempetap hvis han slutter nå. Nivået han har denne sesongen og måten han leder gutta på er eksemplarisk. Han er min go-to-guy i troppen, og for å være ærlig, det finnes ingen bedre kaptein enn ham, avslutter Celtic-manageren.

Nivået til Brown, Lennons beundring av spilleren og kontrakten som fortsatt løper til sommeren 2021 taler om at et virus ikke er nok for å få den spillende Celtic-legenden til å gi seg.

Vi tar gjerne mer kompromissløs fotball av hardhausen Brown.

Les: Glem James Maddison, Jack Grealish er fyrverkeriet Manchester United trenger