Mark Huges

Det er få som var i tvil om av Southampton manager Mark Huges sin jobb var i fare, men at det var en uavgjortkamp mot Manchester United som skulle være den siste dråpen som gjorde at det rant over var heller mer overraskende. 

Vi skjønner selvsagt skuffelsen over uavgjort resultat 2 – 0 etter å ha ledet med to mål, og en elendig sesong så langt. 9. poeng og 18.-plass er ikke noe å skryte av. – Praten om at Mark Huges skulle få sparken har blitt høyere og mer intens de siste dagene.

Les: Peter Orry Larsen vender hjem

Klubben til Mohamed Elyounoussi opplyster at de gjør «rent bord» og sparker sammen  med Hughes assistrenttrener Mark Bowen og førstelagstrener Eddie Niedzwiecki.

Les på Popidol: 17 år gammel komet herjer i FIFA

Southhampton ledet 2-0 hjemme mot Manchester United lørdag etter at Stuart Armstrong og Cecdric tegnet seg på scoringslisten før pause, men de tre poengene glapp etter at Romelu Lukaku og Ander Herrera scoret for José Mourinhos lag. Mourinho sin managerjobb er forøvrig ikke sikrere etter uavgjortresultatet. -Manchester United befinner seg på en lite imponerende 7.plass i Premier League.