Eriksen skrittet foran "vår mann" akkurat denne gangen (foto: Manchester United)

Christian Eriksen har hatt en traurig sesong hos Manchester United. Dansken har fått spilletidssmuler av Ten Hag første del av sesongen, så kom kneskaden – så kom Kobbie Mainoo. 18-åringen har vært med på å sette Eriksen på benken, i 2024 har det blitt to fattige Premier League-kamper på dansken, den siste med 37 minutter i det overraskende 1-2 tapet mot Fulham. Ikke akkurat god oppkjøring mot EM-sluttspillet om noen få måneder. Nå reagerer en tidligere Real Madrid-spiller på at Eriksen i det hele tatt er tatt med i den danske landslagstroppen.

Thomas Gravesen har bakgrunn fra spill for Hamburger Sportsverein, Everton, Real Madrid og Celtic, med 66 kamper i den danske landslagsdrakta. Nå hisser 48-åringen seg over uttaket av Christian Eriksen til den danske troppen mot Sveits og Færøyene.

LES: Hamrer inn to scoringer mot Chelsea – og bytter landslag

-Det er helt skandaløst at han ikke har valgt ut Nicolai Vallys. Det er en skandale av store proporsjoner at vi har en landslagstrener som ser så lite mot Danmark når det er en spiller som løper rundt med de egenskapene. Og så velger de å ta ut en spiller som har sittet på benken i Manchester United, Christian Eriksen, bare for å opprettholde forholdet, fyrer Gravesen til Tipsbladet.

-Den Christian Eriksen vi alle kjenner, han er ikke der lenger. Christian Eriksen spiller ikke fotball lenger, fortsetter Gravesen.

Som skjønner han må utdype hva han mener med dette.

-Christian Eriksen sitter på benken og ser på fotball. Christian Eriksen som vi kjenner ham, han er ikke mer. Du må ikke falle tilbake på at du kun er valgt ut på meritter. Man må ikke trekke frem Christian Eriksen kun på hans meritter, avslutter Gravesen.

Harde ord.

ENGELSKE KLUBBER: Liverpool gir sin nye målscorer den største belønningen