(c) Bilde Hødd: Eirik Haugan

Eirik Haugan har rukket å bli 21 år og er klar for svenske Östersund ut 2022-sesongen. Molde gutten har vært og trent sammen med klubben litt til og fra de siste månedene. 

Nå er den personlige avtalen og medisinske testen gjennomført og Haugan som spilte med Hødd i andredivisjon i fjor er klar for Allsvenskan.

Les Real Madrid-spillerne fikk oppleve nattelivet før Ajax-kampen

Östersund er kanskje best kjent for å plutselig «dukke opp» i Allsvenskan og gjøre det knallbra (5 plass første sesong) og så imponere stort i Europa League forrige sesong, hvor de blant annet slo Arsenal 2-1 på bortebane.

– Det er kjempeartig å få være en del av ÖFK i 3,5 år framover Ian og klubben har sagt at de tror på meg og det kjennes «kul» å være her nå, sier Haugan til ostersundsfk.se.

 

Eirik Haugen har signert en kontrakt på 3,5 år med Östersund.

«Jeg liker måte de spiller fotball. Jeg vil være med og slåss om en plass på laget allerede nå, men er klar over at det kan ta litt tid å omstille seg fra tredje nivå i Norge til Allsvenskan» sier Haugan.

Östersunds nåværende trener Ian Burchnall, som er svært fornøyd med klubbens siste signering  «Kan bli en toppspiller»

«Eirik er en talentfull spiller som har gjort det riktig bra den tiden han har trent og spilt med oss. Han har stort potensial til å utvikle seg ytterligere og bli en toppspiller», sier han til klubbens hjemmeside.

Eirik Haugan debuterte for MFK som 16-åring og ble solgt til Marseille som 18-åring.