Dean Henderson (foto: united, twitter)

Den utpekte arvtageren til David de Gea fikk muligheten forrige sesong til å spille seg inn foran spanjolen etter nyttår. Det perfekte utgangspunktet for 24-åringen før kommende sesong? Nope.

Kampen melllom de Gea og Henderson har preget engelske avisers førstesider gjennom hele sesongen. Utfordreren Henderson ble løftet frem, de Gea tynt for alt som ikke var outstanding. I kulissene var historien en helt annen.

Les: Zinckernagel på vei til en av balløyas kuleste klubber

-Jeg gikk gjennom ild og vann og kjempet hardt. Da jeg endelig kom på laget, var jeg ødelagt. Jeg var utmattet, begynner Henderson til talkSPORT.

-Jeg var mentalt trøtt, for jeg hadde gjort alt riktig for å komme med på laget. Men jeg hadde brukt all min energi på å være bekymret over å bli del av førsteelleveren. Så da jeg kom inn på laget hadde jeg et godt run, før jeg ble skadet og igjen måtte kjempe, kommer det fra Henderson.

Les på F7: Fikk over 900 000 til å bestille vaksine med en gang

EM-drømmen brast, og nå er det bare tiden og veien for 23-åringen å bli helt klar til sesongstart.

Med selvinnsikten Henderson nå viser, tenker vi keeperen er skrudd sammen på en måte der denne smellen styrker. Likevel, Solskjær og gjengen skal vokte seg for å ha en utbrent kronprins.

Dette gjør garantert ikke David de Geas fremtid på Old Trafford mindre viktig.

Les: Solskjær ikke i tvil om hvem som er vinneren