Sam Johnstone

Man skulle tro det var nok keepere i Manchester United, men slik det er nå med to førstekeepere kommer noe til å skje i sommer. – Manager Ole Gunnar Solskjær velger oftere og oftere Dean Henderson foran David de Gea, det fører nesten helt sikkert til salg av den spanske superstjernen i sommer.

Sam Johnstone som var en del av Manchester Uniteds akademi i to år før han ble en den av førstelaget som attenåring har ikke spilt et eneste minutt for Manchester United. – 28 åringen var Manchester United spiller fra 2011 til 2018 en spiller som var konstant på utlån. (Bare i England)

Les: Trekker seg fra 35 milliarder kroners Superliga finansiering

Det tok tid! – Sam Johnstone er nå en av Englands beste keepere

Til slutt ble det salg til West Bromwich som var en av klubbene han var lånt ut til. – Denne sesongen har vært vanvittig bra for Sam Johnstone, han har reddet flest skudd av alle keepere i ligaen, og i mars ble han for første gang i sin karriere en del av det engelske landslaget.

Hans nåværende kontrakt med West Brom går ut neste sommer, og nå rapporterer British Express & Star at Manchester United er interessert i å ta tilbake Johnstone. Det er en forutsetning, David De Gea må forlate Old Trafford, ellers blir klubben alt for tett befolket med keepere.

Les: Spansk media: Varane ikke i tvil om valget mellom Manchester United og PSG

West Ham er også interessert i Johnstone, som trolig vil få flere beilere når det blir klart West Brom rykker ned. En landslagskeeper med respekt for seg selv vil ikke bli med det i Championship.

West Brom er nest sist i Premier League med 9 poeng opp til sikker plass.