Romelu Lukaku

Den belgiske kraftspissen Romelu Lukaku har for noen måneder siden fått lov til å starte samtaler med sin gamle klubb Inter Milan og i følge The Guardian har hans folk i dag fått beskjed om hvordan det kan gjennomføres.

Chelsea har fortalt Romelu Lukaku at han kan dra til Inter Milan på lån, men det kreves en betydelig finansiering for å få det igjennom. London-klubben kan angivelig kreve opp mot 25 millioner pund i lånesum, noe som på norsk blir omtrent 300 millioner, i tillegg må Inter Milan bla opp det meste av lønna til Lukaku som er rapportert til omtrent 120 millioner kroner i året.

Da Romelu Lukaku forlot Inter i fjor sommer var det som regjerende seriemester, i år ble stadionkamerat AC Milan for sterke. Manager Simone Inzaghi har vært tydelig på at Serie A blir enda tøffere neste sesong, de aller fleste regner med at Juventus har gjennomgått sin «sportslige krise» og vil være en svært seriøs gullkandidat neste sesong i tillegg til et fortsatt sterkt AC Milan.

Prisen som Chelsea har satt på utlånet har sendt Inter Milan tilbake i tenkeboksen. – Det finnes helt sikkert rimelige alternativer.

LES: Nå får Everton-supporterne endelig det de har ventet på

Chelsea på sin side ser på låneavtalen som en god mulighet for å hente tilbake litt av deres kjøp på 1,2 milliarder kroner i fjor sommer. Håpet er at Romelu Lukaku som har avtale som binder han til Stamford Bridge frem til 2026 skal finne tilbake til sin form igjen i Serie A og bli salgbar igjen neste sommer.

Les: Bytter ut Anfield med Elland Road