Stabæk sin nye signering, angrepsspilleren Oscar Aga har vært tilknyttet Stabæk de to siste sesongene, etter å ha spilt sine ungdomsår i Lyn. Han har en rekke kamper for de aldersbestemte lagene, og har hatt opptredener på B-laget.

Les: Stabæk-stjerne nektet å forlate klubben

I høst var han på klubbens G16-lag, som ble norgesmestere i sin klasse.

17-åringen har klatret raskt i Stabæk-systemet. I november tok han NM-gull med Stabæk G16. Aga fikk en drømmedebut for Stabæk i begynnelsen av januar, han noterte seg nemlig på scoringslisten i sin første test med A-laget. Nå har Oscar Aga signert en kontrakt som gjør han til Stabæk-spiller de neste tre årene.

– Det er utrolig deilig. Det er et stort steg opp fra G16 og juniorlaget, men jeg føler jeg har gjort det bra på treninger og vist meg frem i kamper så det er deilig å få muligheten, sier Oscar Aga, som for øyeblikket er på treningsleir i Marbella med Stabæk.

Aga er en spiller Stabæk kan nytte godt av i fremtiden. Slik beskriver han seg selv som spillertype.

– Jeg er spiss. Kan også spille kant. Jeg er en spiller som er på rett plass til rett tid som scorer mål. Er også god i kombinasjonsspillet og til å spille opp mine lagkamerater.

Angrepsspilleren er tydelig på hvordan han ønsker å prege Stabæk fremover.

– Det er å score mål. Avgjøre kamper. Få litt målpoeng.

Aga setter stor pris på måten Stabæk jobber på og tilliten unge spillere blir vist.

– Det er betryggende. Stabæk er en klubb som satser på unge spillere og gir de muligheten. Hvis jeg får muligheten så skal jeg ta den!