Kylian Mbappe og Antoine Griezmann med det franske flagget på brystet!

Førsteplassen på listen over de best betalte fotballspillerne i Europa er ikke spesielt overraskende, men det finnes noen litt lenger ned på lista.

Med Lionel Messi, Neymar og Ronaldo som alle spiller fotball utenfor Europa tjener fett og ville vært med på en global toppliste.

Les: Kevin De Bruyne har kommet med et rådet som gir Oscar Bobb konkurranse

Her er de nåværende topp ni høyest inntektene. – Tallene er hentet inn fra Transfermarkt:

9- Raphael Varane- €1,72 millioner per måned

Rapha Varane sniker seg omtrent blant de ni beste med en svimlende månedslønn på over 1,7 millioner euro, og tjener mer enn slike som Jude Bellingham, Vinicius Junior og hans kaptein Bruno Fernandes.

8- Mohamed Salah- €1,77 millioner per måned

På åttende plass kommer Liverpool og Egypt-legenden Mo Salah som er veldig fortjent til sin plass på listen, med den eneste overraskelsen hvor lavt nede på listen han faktisk er. Imidlertid kan Salah ha en sjanse til å øke lønnen i løpet av de kommende månedene, med konsekvente rykter om et trekk for å bli med sin tidligere lagkamerat Sadio Mane i Saudi Pro League.

7- Casemiro- € 1,77 millioner per måned

Casemiro er den andre og siste representanten fra den røde siden av Manchester med en identisk månedslønn som Salah. Brasilianerens kontrakt i Manchester United løper til 2026.

6- Robert Lewandowski- €1,87 millioner per måned

35-åringen er fortsatt en av de beste spissene i verdensfotballen og har vært i god form for Barcelona denne sesongen og scoret 13 mål i La Liga og levert 8 assists. Hans lukrative avtale med de spanske gigantene varer til slutten av 2025/26-sesongen. – Lønna gjør at det diskuteres salg til sommeren.

5- David Alaba- €1,88 millioner per måned

Sannsynligvis det mest sjokkerende navnet på listen er den allsidige Real Madrid-forsvareren Alaba. Årsaken bak østerrikerens svimlende lønn er det faktum at Madrid klarte å sikre tjenestene hans gratis, noe som resulterte i høye lønninger for 31-åringen.

4- Erling Braut Haaland- €1,9 millioner per måned

Erling Haaland er nesten på pallen, hans flytting fra Borussia Dortmund har fått månedslønnen til å skyte i været til nesten to millioner euro i måneden. – Manchester City ønsker å forlenge og samtidig øke lønna før sommerens overgangsmarked.

3- Kevin De Bruyne- €2,02 millioner per måned

Tittelen for Premier Leagues mestscorende går til uten tvil den mest innflytelsesrike spilleren ligaen har sett det siste tiåret. City har vunnet fem Premier League-titler siden de signerte belgieren, så det er rimelig å si at han har fortjent sin plass som divisjonens mest inntektsgivende.

2- Harry Kane- €2,1 millioner per måned

Den engelske kapteinen har skutt opp på listen siden han flyttet til Bayern München, og Bundesliga-innehaverne måtte stikke hendene i lommen for å friste Kane bort fra Premier League i fjor sommer.

1- Kylian Mbappe- €6 millioner per måned

Det var absolutt ingen konkurranse om hvem som skulle ta topplassen på denne listen, med Kylian Mbappe som tjente samme beløp per måned som de andre medlemmene av topp fire til sammen. Mbappe har en av de mest lukrative kontraktene i idrettshistorien i PSG, men den franske landslagsspilleren er rapportert å ta en lønnskutt til sommeren for å signere for Real Madrid.

Les på F7: «Barbie»milliarder åpner døra for «The Sims» film