Topp 5 spilleautomater med fotballtema

 

Mange nordmenn elsker fotball, og tilbringer flere timer foran skjermen når favorittlaget entrer banen. De aller fleste har til og med egne erfaringer fra fotballbanen da de var yngre. En internasjonal sport hvor reglene er like uansett hvilket land du spiller byr på enorm underholdning og glede. Dette har også spilleautomatleverandørene forstått, og vi ønsker å gi deg de fem beste spilleautomatene med fotballtema. Med disse automatene kan du nyte den enormt populære sporten selv om ikke favorittlaget spiller.

 

Bicicleta

 

Her er det Yggdrasil som står bak utviklingen og grafikken, en spilleautomat som tar fotballen på alvor med wilds, free spins, sticky wilds og den unike pokal-funksjonen. Bicicleta er en videoautomat med fem hjul, fire rader og 25 gevinstlinjer. Symbolene du finner er de tradisjonelle kortsymbolene, i tillegg til ulike fotballspillere, wild- og free spin symbol. Kanskje det mest sentrale symbolet er pokalen, som dukker kun opp på hjul nummer fem og deler enten ut en solid myntgevinst eller en rekke free spins. I grunnspillet gir pokalen gevinst opptil 1000 mynter eller 8-12 free spins. Under free spins-rundene vil pokalen by på 2-4 ekstra runder og opptil 1000 mynter. Aktiverer du free spins-runden med symbolene vil du få opptil 24 gratisrunder hvor det også dukker opp sticky wilds om du er heldig. Morsom automat hvor spillerne vil forsøke å ta et brassespark mot målet, går ballen innenfor stengene gjøres symbolet om til et sticky wild. Høy underholdningsfaktor og en skikkelig bra fotballautomat.

 

Football Gladiators

 

Her møter vi tidligere fotballstjerner som Robin van Persie, Andrea Pirlo, Toni Kroos og Rio Ferdinand som alle er klare for en ekte gladiatorkamp. Automaten fra Novomatic og Stakelogic er bygget opp med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer og vi finner de klassiske kortsymbolene i tillegg til gladiatorutstyr. Du finner også wilds og bonussymboler som gir ekstra god utbetaling. Sistnevnte, som representeres av Arena-symbol gir innpass i bonusrunden hvor du kan velge å spille enten Chariot Bonus Race eller Battle Bonus-funksjonen. Her kan man vinne både free spins og pengepremier med opptil 10x multiplikator.

 

Soccer Championship

 

En automat som passer utmerket for alle som elsker de klassiske enarmede bandittene. Soccer Championship er en enkel men utrolig underholdene spilleautomat som du finner hos flere av de beste norske nettcasinoer. Det klassiske utseende gir mange nordmenn en nostalgisk følelse, særlig med symboler som BAR og 7´er. Automaten har tre hjul, tre rader og èn gevinstlinje og hele gevinsttabellen og utbetalingene vises til høyre for hjulene. Pokalen er automatens wildsymbol og kan erstatte alle andre symbol for å danne vinnende kombinasjoner. Emblemet dukker opp på det siste hjulet, og aktiverer bonusspillet med maksimal innsats, hvor du skal velge èn av fem fotballer og samle inn din premie.

 

Fotball: Champions Cup

 

Dette er en av de beste og mest gjennomførte fotballautomatene vi har sett på markedet. Her er det NetEnt som står bak utviklingen og vi finner både free spins, overlay wilds og en spennende straffekonkurranse kombinert med unik lyd- og bildekvalitet. Maskinen har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer hvor du kan vinne hele 210 000 mynter! Overlay-funksjonen gir ekstra gode wilds-muligheter, her spretter fotballer over skjermen og omgjør vanlige symboler til wilds. Bonusspillet aktiveres når tre eller flere bonussymbol lander på hjulene. Målet med Shootout, som spillet heter på engelsk, er å velge et punkt i målet hvor du ønsker å skyte ballen og krysse fingrene for at ballen går forbi keeperen. Fotball: Champions Cup byr også på en free spins turnering hvor du skal spille mot et motstanderlag. Du starter i 16-delsfinalen og jobber deg opp mot finaleplass hvor det venter enorme utbetalinger.

 

Football Star

 

Det er ingen ringere enn Microgaming som står bak denne storslåtte spilleautomaten for fotballentusiaster. Maskinen byr på spennende bonusspill, free spins og hele 243 ways-to-win. Fotballen er scattersymbolet og dukker flere av disse symbolene opp på hjulene venter det opp mot 25 free spins. Rolling reels-funksjonen gjør at symbolene i vinnende kombinasjoner forsvinner og nye symbol faller ned og gir nye gevinstmuligheter. Andre symboler du støter på er fotballsko, en dommer, fotballbane og fem spillere i ulike drakter. Spillet har flotte animasjoner og byr på god underholdning for alle og enhver, ikke kun fotballidiotene.