Hjem Mer fotballFA-Cupen David Silva sørget for 1 – 0 etter bare 3 minutter
David Silva sørget for 1 – 0 etter bare 3 minutter

David Silva sørget for 1 – 0 etter bare 3 minutter

mars 11, 2017

Manchester City møtte svak motstand mot Middlesbrough, det var lite som tydet på at det var en kvartfinale i FA-Cupen. Middlesbrough har slitt med formen siden desember og fikk ikke oppturen de håpet på i FA-cup-kampen mot City.
En slurv i forsvaret til Middlesbrough ga Pablo Zabaleta mulighet til å lobbe ballen inn foran mål, Raheem Sterling klarte å bomme, noe David Silva ikke gjorde, han prikket ballen lett i mål.

Og siden nettopp det å score mål er Middlesbroughs store problem problem for tiden lovet ikke det spesielt godt. Faktisk har ikke Middlesbrough scoret mot et Premier League-lag siden 31. januar, og de har bare gjort det tre ganger siden 17. desember. Det klarte de heller ikke i denne kampen, og med litt over 20 minutter igjen av kampen satte Sergio Agüero Citys andre og siste mål .
Den første sjansen til hjemmelaget kom etter ca tjue minutter da Rudy Gestede kom nær med en heading etter en corner. Gestede måtte kort tid etter byttes ut med en skade.
David Silva og Sergio Aguero var begge nær ved å øke ledelsen i begynnelsen av andre omgang, men City måtte vente til det var 20 minutter igjen av kampen.
Angrepet startet med Leroy Sane i god flyt på venstreside, han fant beina Sergio Aguero, som pirket ballen i mål til 2-0.
Det ble en lett match for Manchester City og de kunne lett fått flere mål, isteden tok de seg rolig videre til semifinalen i FA-Cupen.

Les også: