Ble del av The Band. (foto: west ham, twitter)

De siste årene har vært vanskelige for Jesse Lingard med personlige problemer som følge av en syk mor og påfølgende dårlige prestasjoner på gressmatta for Manchester United. Midtbanespilleren fikk godt med med empati og sjanser fra tidligere manager Ole Gunnar Solskjær, men han fikk det ikke til å svinge, noe som resulterte i et utlån til Londonklubben West Ham.

Utlånet denne våren hos West Ham ble en umiddelbar suksess, kanskje var det miljøforandring, 20 år i Manchester kan være i overkant for noen og enhver, kanskje var det den umiddelbare tillitten som manager David Moyes ga han. – Uansett det virket og etter returen til Old Trafford i sommer gikk ting umiddelbart tilbake til benkesliting, innhopp.

Les: Ancelotti forteller om den dørgende kjedelige planen på vinterens overgangsmarked

The Mirror skriver at West Ham håper å hente Jesse Lingard tilbake når overgangsvinduet åpner i vinter. Manager David Moyes skal ha kontaktet sin gamle arbeidsgiver (ledet Manchester United fra 2013 til 2014) og forklart det håpløse i å la en spiller av Jesse Lingard sitt kaliber sitte nesten ubrukt på benken.

Også James Tarkowski står på West Hams ønskeliste, men Burnley skal være lite interessert i å selge midtstopperen.

Les: Liverpool går nye veier – nøyer seg ikke «bare» med å ha verdens beste keeper