Har funnet svaret.

Det siste året har keepersituasjonen hos United skapt nok av overskrifter. Engelsk presse har hakket på de Gea, og mer eller mindre forhåndsannonsert at spanjolen forsvinner i sommer. Solskjær har hele veien forsvart spilleren med ti år i United-drakt og plasserer 30-åringen helt der oppe blant verdens beste keeper.

Noen dager før sesongstart i Premier League, men fortsatt med noen uker igjen av overgangsvinduet, forteller de Gea om planene sine.

Les: «Norsk derby» Hauge VS Haaland på lørdag

-Jeg har vært i klubben i mange år, og det fyller meg med stolthet at jeg har spilt for en så stor klubb som Manchester United i så mange sesonge, begynner de Gea til klubbens hjemmeside.

Inspector Gadget. (foto: united, twitter)

Les på Tysk fotball: Fjørtoft fikk jobben med å gi Eintracht-supporterne en Jens Petter Hauge forelesning

-Men man skal leve i nuet, og jeg tror at jeg fortsatt har noen gode år foran meg i klubben. Det gleder jeg meg over, og jeg føler meg sterk og klar til å prestere. Jeg har det bra, tror på meg selv, og jeg tror at det bør bli – og skal bli – en viktig sesong for oss alle, sier Uniteds 1./2.-keeper.

Let´s play ball.

Les: Sky Sports Italia: Mourinho og Chelsea enige om overgang til 420 millioner