Julian Carranza

David Beckham har vært ute og benektet ryktene om at Inter Miami er på jakt etter investorpenger før neste års MLS sesong starter opp. Kampen om oppmerksomheten er tøff i en by hvor det spilles inn over 200 pornofilmer i døgnet. – Neste år får vi se om David Beckham har nok «starpower» og penger til å gjøre Inter Miami til et levedyktig lag. 

Inter Miami skal ha gjort sitt første multi millioner dollar deal med å hente den 19-år gamle argentinske angriperen Julian Carranza.

Les: Derby nekter for det – Didier Drogba vet bedre

TyC Sports rapporterte i natt ​at den innkommende MLS laget hadde nådd en avtale med Superliga Argentina laget Banfield. Ifølge avisen vil Carranza koste Miami 6 millioner dollar, samt 10% av fremtidige salg.

Banfield for resten av resten av året 2019 før han flyttet nordover.

Carranza, som ble 19 i mai, er i sin andre sesong som en profesjonell med El Taladro etter å ha kommet opp gjennom deres akademisystem. Han har åtte mål og en assist i løpet av 1,871 minutter (alle konkurranser) og er tatt ut Argentina U-17 kamper.

Inter Miami  eies av en gruppe, bestående av Manchester United legenden og mann til en av Spice Girls jentene David Beckham, Marcelo Claure, Masayoshi Son og brødrene Jorge og Jose Mas.

Les på Popidol: Endelig kunne Bob Marley juble – fotballgleden lever!