Det er ikke lenge før Manchester United legende og moteikon David Beckham får stablet sitt helt egent fotballag på beina. – Neste år er Inter Miami klar for MLS og for å få interessen opp fra et publikum som er mest interessert i gå på rollerblades i bikini på standen i Miami Beach trenger han «starpower» i tillegg til sin egen.

«Over there» er alt stort og da holder det ikke med spillere hentet fra en liten klubb rundt et hjørne uansett hvor gode de er. Nå har David Beckham laget en usannsynlig ønskeliste som inneholder Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

For ikke lenge siden hyllet hans gamle lag LA Galaxy han med en statue, det ga rom for litt humor for kamerat og komiker James Corden.

Les: LA Galaxy avduket David Beckham statue

Inter Miami sin stadion vil ha 25 000 seter og Beckham sier han vil begynne etter sommerferien å aktivt lete etter spillere, nå sonderer han terrenget og snakker med folk.. Han erkjenner at det vil bli vanskelig med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, men vil ikke utelukke han får på plass en overgang for de multiple Ballon d’Or-vinnerne.

Les: Første spillerkjøp på over et år

«Alle har sin ønskeliste, alle gjør det, men hvis du ser på måten Leo og Cristiano fortsatt spiller, selv om du kanskje tror det er senere i karrieren deres, ser jeg ikke det slutter for dem,». «De spiller på et så høyt nivå at det er vanskelig å se dem forlate klubber de er på, men vi vil se. Du vet aldri hva som kan skje i fotball.»

Se på Popidol: Utrolige Taekwondo stunts i sakte film

Beckham hadde som du vet en glitrende spillekarrière som inkluderte lag som Manchester United, Real Madrid, AC Milan, LA Galaxy og Paris Saint-Germain.

Inter Miami presidenten (David Beckham) vant ligatitler i England, Spania, USA og Frankrike, før han la fotballskoene på hylla i 2013. Han har et vanvittig kontaktnett og vil utnytte seg av det for å sette sammen et bra lag, spesielt «venner» i Manchester United har vært hjelpsomme.

Les på F7: Tumblr mistet nesten en tredjedel av brukerne etter å ha forbudt porno

«Som en organisasjon, som en klubb, begynner vi å se på spillere og muligheter, når det er mulig,» la 43-åringen til.

«Vi har et godt lag her, og vi begynner å knuse tingene sammen, men vi må gjøre det raskt fordi det er bare et år unna.

«Jeg har snakket med folk i løpet av den tiden. Folk som David Gill, som er noen som har stor erfaring på Manchester United, spør ham om jobben han gjorde der.

«Men det er også andre klubber og fotballfolk jeg har vært i løpet av karrieren min, og har kunnet få og få erfaring med. Jeg har også gode partnere her i Miami, som forstår det amerikanske markedet og MLS.

«Det er en annen verden fra de europeiske ligaene, men det går raskt opp og spenningen er der.»