Får nok til å kunne kose seg i Madrid.

Østeriske David Alaba er en av verdens aller beste forsvarsspillere, noe han har bevist gjennom flere år i den tyske Bundesligagiganten Bayern München. – Til tross for at hans kontrakt går ut til sommeren etter at lønnsforhandlingene gikk i vasken er David Alaba med i startoppstillingen til Bayern München. Noe vi senest så i gårsdagens 1 -0 seier mot Hertha Berlin. (Du ser høydepunkter nederst i artikkelen).

Så viktig er David Alaba at manager Hans-Dieter Flick ønsker å bruke han til siste sekund, ofte benkes spillere på utgående kontrakt. (Men ikke så viktig at de er villige til å matche Robert Lewandowski sin lønn på 352,000 euro i uken, David Alaba har en ukelønn på 175,000 euro).

Les: Ole Gunnar Solskjær gir Paul Pogba et råd som ville vært utenkelig for få uker siden

For et par uker siden var det klart, Real Madrid hadde oppnådd enighet om en overgang til David Alaba. – Men saken var ikke ferdig med det!. Ingenting er i boks før det er underskrevet og nå er det flere klubber som blander seg inn.

The Guardian skriver i dag at Chelsea har kastet seg inn i kampen om Alaba, Real Madrid har ikke tilbudt en lønnsøkning som er i nærheten av lønna som Robert Lewandowski har i Bayern München og Chelsea er kjent for å ha mer penger enn vett akkurat som manager Thomas Tuchel sin gamle klubb Paris Saint-Germain. – Interessen for Alaba skal ha reist med manageren fra Paris til London.

Det er stor usikkerhet om hva som skjer i Real Madrid, resultatene denne sesongen har ikke vært gode og manager Zinedine Zidane sin fremtid i klubben er slettes ikke gode. David Alaba frykter for at de forsikringer han har fått vil forsvinne ut døra når en ny manager og muligens også en ny president kommer på plass.

Både Inter Milan og Juventus har tidligere vist sin interesse, de har fordel av italienske skatteregler når en eventuell lønnsavtale skal diskuteres. – Og helt til slutt! Bayern München som for kort tid 100% avviste muligheten for en forlengelse av sin avtale skal være på glid, Bild skrier at klubben vurderer å tilby 200 000 euro i uken som er omtrent det Real Madrid har lagt på bordet.

Les: Sportsdirektør Edwin van der Sar er absolutt ikke enig i Ajax-keeper André Onana sin strenge straff

28 år gamle David Alaba kom til Bayern München som liten gutt i 2008.

Les på F7: Har nå som Prosinecki, Woodgate og Kaka fullt medlemskap i Real Madrids klubb for fordømte spillere