Vil ha, men vet hvordan Liverpool-eierne stiller seg til budrunder. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har hatt en nesten fotball-gudommelig sesong. Det ble ikke helt den planlagte historiske Quadruple på gjengen fra Merseyside, men for Liverpool-legenden Michael Owen er dette kanskje historiens beste tropp på Anfield. Da er det forutsigbart at noe vil skje på overgangsmarkedet når Sadio Mané er varslet bort, og det hersker fortsatt usikkerhet rundt Mo Salah. Liverpool skal ikke svekkes.

Darwin Nunes hos Benfica har vært sterkt linket til Liverpool de siste ukene, ifølge The Times ønsker Klopp seg 22-åringen inn i troppen i sommer.

LES: Real Madrid enig med Monaco om den første Galácticos siden Eden Hazard

Klopp er ikke den eneste.

Det er genuin interesse fra Manchester United og Newcastle, mens det er bekreftet at Tottenham og representanter for 22-åringen har hatt møter. Chelsea lusker også i sivet om de blir kvitt Lukaku. Liverpools eiere ikke interessert i delta i noen budkrig eller betale mer enn de mener at en spiller er verdt, men må ifølge The Times møte kravet på 85 millioner pund fra Benfica.

Dermed må Liverpool knuse rekorden sin fra da Virgil van Dijk ble hentet i 2018 for 75 millioner pund. En sum som i stor grad ble finansiert av Coutinhos gigant-overgang til Barcelona. Og Liverpool vil ikke få i nærheten av dette for Mané.

SISTE: Ten Hag vraker Maguire

Denne sesongen hamret Nunez inn 26 mål på 28 kamper i den portugisiske ligaen, en liga vi har sluttet å undervurdere etter at de har sendt et kobbel av spillere som skaffer seg stjernestatus i Premier League. Mot Liverpool i Champions League ble det scoring på Nunez, både på hjemmebane og på Anfield.

Det kommer signaler om at Nunez ønsker seg en overgang til Liverpool og jobbe for Klopp. Pila peker mot Anfield, men det kommer uansett til å koste Liverpool-eierne, uavhengig av budrunde eller ei.