Hjem Fotball «Den dårligste lederen jeg har hatt»

«Den dårligste lederen jeg har hatt»

juni 13, 2017

Arendal fotball kvittet seg i går med sin trener Knut Tørum i det som vi oppfattet som en hyggelig avskjed. Det var slik det så ut i noen timer. Resultatene til Arendal i OBOS-Ligaen har vært heller dårlige. Etter 12 kamper ligger de nest sist med 9 poeng. 

Klubben skrev om det på sine hjemmesider med overskriften: Trenerskifte i Arendal fotball

Arendal Fotball og trener Knut Tørum er enige om å avslutte samarbeidet etter 12 serierunder i Obos-ligaen. Mattias Andersson overtar som ny hovedtrener for klubben med virkning fra tirsdag 13. juni. I 3 år har han vært trener, nå som det ikke går så bra er det lett å glemme det faktum at da han overtok befant de seg nederst i andredivisjon.

En av Tørums tidligere spillere og tidligere Eik-Tønsberg, Tollnes, Ørn-Horten, Start, Hønefoss, Sogndal, Kongsvinger, Bryne, Etar, Arendal, Balzan, Zejtun, Tarixen og Fløyer spiller Kai Risholdt er tydeligvis ikke spesielt fornøyd. Han harselerer på Twitter over Tørum og kaller han for den dårligste lederen han har hatt. Med så mange klubber bak seg vet han hva han snakker om.

Angrepet på Knut Tørum kom rett etter nyheten om at han var ferdig i Arendal, en tydelig negativ spiller advarte fremtidige klubber gjennom sin kommentar om at han alltid får sparken. «klarer Knut Kjartan Tørum å få sparken i 4 klubber på rad? Hattrick nå.»

VG fikk  Knut Tørum i tale i dag og han sa til dem: «Har ikke har sett meldingene,  jeg jobbet med Kai en kort periode. Fungerte ikke godt sammen. Har lagt det bak meg for lengst»

 

«Vi er takknemlige for den jobben Knut har gjort i Arendal, og vi vet at han har mye å bidra med innen norsk fotball også i årene fremover» sier sportslig leder Geir Fone.

Arendal Fotball har samtidig ansatt Mattias Andersson som ny hovedtrener. Mattias Andersson overtar det sportslige hovedansvaret for Arendal Fotball med umiddelbar virkning. Han har sin første trening med A-stallen onsdag 14. juni kl 16.00.

(c) Foto: Arendal FotballVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.