Vincent Kompany har ingen nye trofeer i sikte.

Starten på det nye året er heller dårlig for spillerne i Anderlecht.

Det sier seg selv egentlig, har du stort behov for penger må du selge noe du eier. Den belgiske storklubben Anderlecht ligger på en skuffende niendeplass i den belgiske toppserien. – Økonomien er elendig og utsiktene til Champions League penger er heller dårlige. 

Nå vil ønsker Anderlecht å bli kvitt 24 spillere ifølge Het Laatste Nieuws. – Spillende hovedtrener Vincent Kompany vet godt hva han gikk til etter han sluttet etter 11 imponerende år i Manchester City, han har valgt å ikke ta ut lønn i det som må defineres som en redningsaksjon.

Les: AZ Alkmaar har akseptert bud på Rosenborg utlånte Bjørn Maars Johnsen

 

I Anderlecht består klubbens eiendeler hovedsakelig av fotballspillere, og så mange som 24 av den typen kan være på vei bort, skriver Het Laatste Nieuws.

Anderlecht er belastet med en stor gjeld, og tallene på bunnlinjen til den belgiske storklubben er blodrøde, og derfor må troppen ryddes opp, der det angivelig er to dusin spillere som står på skyterampen.

Blant de 24 spillerne som Anderlecht vil kvitte seg med er Bubacarr Sanneh, som klubben betalte FC Midtjylland for så mye som 60 millioner for sommeren 2018. Midtstopperen fra Gambia er for tiden leid ut til tyrkiske Göztepe.

I følge Het Laatste Nieuws er Anderlecht også klare til å sende svensken Isaac Kiese Thelin, som i sommer var veldig nær å bytte til FC København. Spissen har ikke spilt mange minutter denne sesongen på Vincent Kompanys Anderlecht-lag, og det er ukjent om interessen fra FC København fortsatt er til stede.

Endelig er Mohammed Dauda også på listen. Spissen er blitt leid ut til Esbjerg fB denne sesongen og har dermed ingen fremtid i Anderlecht, hvis han skulle komme tilbake til Belgia. Dauda har scoret to mål for Esbjerg fB i Super League.