(foto: jones, twitter)

De siste dagene av overgangsvinduet er alltid preget av høyt tempo, retningsendringer og kaos. For Andreas Maxsø venter Ligue 1-spill – hvis Manchester Uniteds Phil Jones ikke overtales i løpet av de siste timene.

De siste årene har vært en katastrofe for Phil Jones, den nå 29 år gamle forsvarsspilleren som kom til Old Trafford fra Blackburn i 2011 har vært igjennom et skademareritt av dimensjoner. Flere alvorlige kneskader har holdt han utenfor Manchester United siden januar 2020.

Les: En stor dag for Christian Eriksen – og alle oss andre

Comebacket kom først da Manchester United tapte hjemme mot Wolverhampton 1-0 tidligere i januar. Det var hans første kamp i United-trøya på over to år.

Nå ligger alt til rette for å spille seg tilbake i form på utleie hos Bordeaux.

Ligue 1-klubben var dypt inne i forhandlinger med Brøndby og Andreas Maxsø, men muligheten til å leie en United-spiller satte alt på hold for danskene. I løpet av de siste timene av overgangsvinduet kan alt likevel endre seg.

Kaptein Maxsø dirigerer mens han venter på Jones.

Ifølge L’ Equipe har Bordeaux fått nei fra Jones (ikke United), jobber knallhardt med å overtale midtstopperen, men har ifølge Foot Mercato signert en slags avtale om at Maxsø er Bordeaux-spiller hvis Jones fortsetter å nekte for overgang til vindistriktet.

Les: Carlo Ancelotti må ta trenerkurs

Velkommen til Deadline Day!