Hjem Fotball Danmarks landslagssjef Nils Nielsen: «Nå må de hjem og øve»
Danmarks landslagssjef Nils Nielsen: «Nå må de hjem og øve»

Danmarks landslagssjef Nils Nielsen: «Nå må de hjem og øve»

juli 25, 2017

Det er alltid dårlig gjort å sparke noen som allerede ligger nede, men det kan tenkes vi trenger et spark bak for å endre hvordan vi gjør ting i Norge. Tilstanden for norsk fotball er ikke bra og det er skikkelig trist. Det virker som om humøret er sugd ut.

De norske fotballjentene stilte til EM, med mange profiler som faktisk gjør det meget bra i internasjonal fotball, vi i Sporten og mange med oss mente de kunne gjøre det skikkelig bra. Istedenfor ble det tre strake tap og null poeng og null mål.

I går møtte vi Danmark en kamp vi måtte vinne med tre mål for å ha en mulighet til å gå videre, vi var ikke i nærheten, vi tapte 1 – 0 og danmarks landslagssjef var ikke spesielt imponert:

 

– Hvis jeg skulle hatt en virkelig god magefølelse i annen omgang, skulle vi scoret et par mål til. Norge endte med å spille en veldig god omgang, og at de ikke klarte å score, det må de jo hjem og øve på»

Neste kamp, derimot er Nils Nilsen mer nervøs for:

«Jeg har sett tyskerne spille, og de er «pissegode». Jeg har også sett Sverige, og de er motbydelige. Det er pest eller kolera»

Når fotballforbundet hele tiden må sette lengre perspektiv, innen 2030 skal vi klare å hevde oss, etc er det muligens på tide å endre strategi. Kort oppsummert, Herrelandslaget klarer ikke å kvalifisere seg som noe som helst, Kvinnelandslaget fikk 0 mål og 0 poeng i EM og Eliteserien er dørgende kjedelig.

Hva med å istedenfor å la oss inspirere av engelsk fotballtradisjon og heller ha fokus på syd og mellom europa. De fleste Premier League klubber har gjort det.

 

Les også: