Kasper Hjulmand

Da Åge Hareide i fjor ikke fikk forleng lenget som landslagssjef for Danmark og byttet ut med Kasper Hjulmand var det en stor overraskelse. – Rosenborgs hovedtrener forlot lavlandet med historisk gode resultater og med æresbevisninger. (Kåret til årets danske fotballtrener for 2018 og 2019)

Kasper Hjulmand som har begrenset med erfaring gjør det bra som sjef for det danske fotballandslaget og ble for alvor lagt merke til i sommerens utsatte fotball EM. I tillegg imponerer danskene, de allerede kvalifisert til VM i Qatar med åtte strake seiere i Gruppe F. – Og det uten sin største stjerne Christian Eriksen.

Les: Spansk media: Real Madrid dumper fire lønnsvinnere – rydder vei for supermakker til David Alaba

Så langt var det et godt «bytte» av landslagssjef, men nå kan oppfyllelse av Kasper Hjulmand sin drøm om en dag å lede et Premier League lag sørge for at Danmark står uten sjefen de ønsket når fotball VM sparkes i gang for jul om et år.

Det er ikke bare Ole Gunnar Solskjær som er under press i Premier League om dagen, også Aston Villa manager Dean Smith er «ute å kjøre». Tapsrekken begynner å bli skikkelig stygg, etter gårsdagens tap mot Southampton er de oppe i fem strake tap!.

Aston Villa sin danske sportsdirektør Johan Lange er særdeles misfornøyd med å ligge to poeng over nedrykksstreken på 15.plass. – Han er tvunget til å gjøre noe raskt!.

BirminghamLive melder at Aston Villa har den danske landstreneren Kasper Hjulmand øverst på sin ønskeliste hvis Dean Smith får sparken. – Johan Lange er kompis med Hjulmand, de to jobbet tett sammen i Lyngby.

Johan Lange snakker varmt om Hjulmand i Aston Villa og varmt om klubben til Kasper Hjulmand som tidligere sagt at han har avvist flere henvendelser etter sommerens EM. «Mitt prosjekt som dansk landslagssjef er ikke ferdig ennå».

Det spørs om ikke Premier League blir for fristende.

Les: Jens Petter Hauge har funnet drømmemakkeren

Dean Smith får landslagspausen på seg for å justere og endre kursen, hvorpå en skjebnesvanger kamp mot Brighton venter 20. november.