Daniel Sturridge sånn vi husker ham best

For øyeblikket er Daniel Sturridge klubbløs etter hans avtale med Liverpool gikk ut på dato. – Det er en låneavtale som har skapt trøbbel for den profilerte spissen.

I januar 2018 gikk Daniel Sturridge på lån til West Bromwich fra Liverpool, årsaken er enkelt, til tross for at han er en av de aller beste angripere i verden, få lag er bedre stilt i angrepsrekka enn Liverpool.

Les: Nord og Sør-Korea møtes i kvalifisering til fotball-VM

Gambling er lovlig i England, men det er regler, spesielt hvis du er på innsiden slik som Daniel Sturridge var. Ti dager før låneavtalen ble kjent plasserte hans fetter et stort beløp på at overgangen skulle gå gjennom til svært god odds.

Det fikk varsellampene til å blinke hos FA. De iverksatte en etterforskning og konkluderte med at angriperen hadde gjort seg skyldig i elleve brudd på gambling-reglene.

Sturridge ble siktet av FA og saken er blitt etterforsket av en uavhengig kommisjon. De renvasket ham for ni av anklagene, men fant det bevist at 29-åringen hadde instruert sin bror, Leon, om å vedde på en mulig overgang til Sevilla. I stedet endte han altså opp i West Bromwich.

Se filmen: Lionel Messi: «The Goat»

Torsdag meldes det at den tidligere Liverpool-spilleren blir bøtelagt med om lag 800 000 kroner og suspenderes fra fotball frem til 31. juli.

FA har allerede varslet at de vil anke dommen ettersom de mener den er for mild, skriver flere britiske medier.

Sturridge er for tiden klubbløs etter at kontrakten med Liverpool gikk ut etter sesongen, det er ikke bra å ha en åpen ankesak og forbundet mot seg når man jobber med å skaffe seg en ny klubb.