(foto: tottenham, twitter)

Vi vet allerede at Manchester City sitt bud på 100 millioner pund for Harry Kane ble avslått av Tottenham sin styreformann Daniel Levy. – Avslaget sørget for en umiddelbar reaksjon fra spissen som er ivrig etter å komme seg videre.

Daniel Levy kom med en klar melding betal 175 millioner euro eller han blir værene!.

Les: Alexander Sørloth hyperaktuell etter Danny Ings salg

Harry Kane som ikke har møtt på trening siden avslaget ble klart skal muligens være på vei til klubben i dag for å prøve å få til en løsning. – Det sitter i så fall langt inne Daily Mail skriver at Levy har satt seg skikkelig på bakbeina og står på krava uansett hvor mye Harry Kane måtte presse eller ønske seg videre. «Betal prisen, ellers blir spilleren der han er».

Samtidig som styreformannen er stein forsøker han å overbevise Harry Kane om at Tottenham er stedet å være. Klubben har hentet inn Bryan Gil og har Atalanta komet Cristian Romero på blokka for 50 millioner euro.

Siste del av sommerens overgangssaga for Harry Kane er ikke sagt. – Manchester City som allerede har kjøpt Jack Grealish fra Aston Villa for 100 millioner pund (120 millioner euro), vil kanskje legge på litt ekstra for Harry Kane, men 175 millioner euro er en pris som effektivt stopper alle tanker om en overgang, selv for Manchester City og selv for en spiller av Harry Kane sine kvaliteter.

Les på Popidol: Lucifer Sesong 6: «All bad things must come to an end»