Burde ha fokusert mer på seg selv. (foto: united, twitter)

Ikke mange ukene etter at United-eventyret var over for 23-åringen vet James selv hvorfor det ble med «ung og lovende» på Old Trafford.

Først en glimrende start, så dabbet det av utover oppholdet. 74 kamper, 9 mål totalt. Solskjærs første signering er en gnistrende god spiller, men fikk ikke ut potensialet i rødt. Etter toogethalvt år hos Solskjær kjøpte Leeds vingen for 25 millioner pund.

Les: Sergio Aguero takket selvfølgelig nei til nr. 10

-Jeg tror alle går gjennom deler av karrieren der du innser at noe ikke vil skje før du ser tilbake og har gode mennesker rundt deg til å analysere det, begynner James til Daily Telegraph.

Kan ikke klage, har fått med seg noen høydepunkter hos United. (foto: united, twitter)

-Jeg begynte å tenke (hos United): «Hva gjør han som jeg kan gjøre?» Istedenfor å tenke på mitt spill og å være meg selv. Jeg kom til det punktet der jeg var usikker i kampene, fortsetter en innsiktsfull James.

Les på Engelske klubber: Var ikke forberedt på overgangen til verdens tøffeste liga

-Jeg ble kjøpt for mitt direkte spill, løpende inn i bakrommet, løpe med ballen, forsøke ting og ikke være redd for å miste ballen, men jeg begynte sakte å gå bort fra det og play a little safeSafe is dangerous i posisjonen jeg spiller. Du er ikke her for å gjøre det (play safe), du er her for å score mål, skaffe assists og løpe rundt på banen med og uten ball, kommer det fra Leeds-spilleren.

Marcelo Bielsa har ønsket seg James i år, spillestilen til Leeds passer også perfekt til vingen. Vi er overbevist om at Bielsa fjerner all tvil fra James om å «gjøre som de andre».

Når denne bremsen fjernes, vil Daniel James bli angrepsvåpenet for Bielsa som Solskjær egentlig så for seg.

Dette blir bra!

Les: ESPN: Manchester United har en plan for Rice og Haaland