(c) Bilde VIF: Daniel Braaten

Det har ligget i luften en god stund, Daniel Braaten som er en ekte Oslo gutt ønsket seg hjem og trivdes ikke 100% i Bergen og Brann. – Da hans kontrakt gitt ut ved nyttår var det mange som tippet at han ville gå tilbake der det hele startet for mange år siden i Oslo klubben Skeid. 

Vi vet karrieren går mot slutten, men ikke helt enda, selv mener 36 åringen han har et par år til å kunne levere på topp. Siden salget til Rosenborg i 2004 har Daniel Braaten gjort det steinbra.  Etter å ha imponert i både serie og Champions League for Rosenborg gikk han videre til Bolton i Premier League. Etter bare en sesong i England flyttet han til Frankrike og spilte i Toulouse fra 2008 til 2013.

Les på Popidol: Sci-Fi floppen Dune lages på nytt stappfull av filmstjerner

Deretter ble det spill i FC København, Vålerenga og Brann. På veien fikk han over 50 landskamper for Norge. Daniel Braaten er sammen med Stabæk på treningsleir i Spania, en avtale skal etter sigende bli undertegnet i løpet av veldig kort tid.

Les: Daniel Braaten kan bli Eliteseriespiller igjen

Braaten trente nylig med Stabæk på Nadderud.

Han ble ikke meldt som en av spillerne som skulle være med på lagets treningsleir i Spania, men i en video publisert på klubbens nettsider ser man Braaten trene med laget.