Hjem Fotball Dani Alves slår tilbake

Dani Alves slår tilbake

juni 28, 2017

Eurosport.com skriver i dag om den Dani Alves som tar avskjed med sine supportere i Juventus. Kritikken har haglet, og beskyldningene har kommet om at den brasilianske veteranen styres av penger og griskhet. Der går grensen. Nå slår Alves tilbake.

Dani Alves er linket til et gjensyn med sin tidligere Barcelona-manager Guardiola i Manchester City.

I denne sammenheng har det selvfølgelig dukket opp påstander om at brasilianeren reiser til Etihad Stadium ene og alene på grunn av betingelsene. Dette lyder ikke godt hos Juventus-supporterne som har trykket den brasilianske krigeren til brystet.

-Jeg spiller ikke fotball for penger. Jeg spiller fotball fordi jeg elsker det og de som er en del av sporten. Jeg overlater til deg å dømme meg etter hva jeg har gjort og arbeidet for. Jeg elsker fotball og penger styrer aldri hvor jeg spiller, skriver Alves på instagram.

Alves er fortsatt på listen over neste sesongs spillere i Juventus, men klubbens direktør har tidligere denne måneden bekreftet at Alves ønsker å forlate klubben.

Juventus-supporterne kommer definitivt til å savne den frittalende og til tider provoserende 34-åringen, som forrige sesong hjalp klubben til seier i liga og cup og nesten helt til topps i Champions Leauge-finalen.

(foto: juventus)

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.