Good crazy

I åtte år herjet Dani Alves opp og ned på høyresiden for Barcelona. Så kom brasilianeren i clinch med ledelsen og forsvant på free transfer til Juventus. Nå er 38-åringen klar for å dra tilbake til Barcelona for å bistå i redningsarbeidet.

I september ble det brudd med Sao Paulo på Alves, men høyrebacken er alt annet enn ferdig.

Les: Solskjær minner Sir Alex på hva han selv gjorde

Først starter Alves med å forklare hvorfor han måtte forlate Barcelona i 2016.

-Jeg har alltid sagt at jeg byttet fordi jeg så at tingene ikke var som de skulle være. Du har ikke lyst til å se alt som har har skjedd i klubben siden jeg forlot den, begynner Alves ifølge Sport.

-Når du har en så lang historie med klubben og respekterer den så mye som jeg gjør og har gitt livet ditt til den, så vil du ikke se at folk ødelegger klubben. Du vil ikke være medvirkende til det. Jeg dro bort, men advarte mot hvordan det sto til (med klubben).

Så kommer kjærligheten til klubben.

-Og jeg sa at når Barca har bruk for meg og ønsker meg, så vil jeg være til rådighet, uansett hvor jeg er. Beundringen, kjærligheten og respekten jeg har for kklubben er stor, varmer Alves opp med.

Brazilian badboy. (foto: alves, twitter)

Før han kommer til kjernen.

-Hvis Barca mener de trenger meg, så kan de bare ringe. Jeg tror fortsatt at jeg kan bidra overalt, men mest av alt hos Barca på grunn av de unge spillerne de har nå, avslutter Alves.

Kommer det fra 38-åringen som ledet en gjeng med unggutter på det brasilanske OL-landslaget til OL-tittel.

AC Milan hentet Zlatan, PSG hentet Messi, United hentet Ronaldo. Vi kan ikke skjønne hvorfor ikke Barcelona skal ta imot invitasjonen fra Dani Alves.

Make the call, Laporta!

Les: Liverpool villig til å knuse alle rekorder for Mohamed Salah