Obs: Bildet tatt i god tid før Champions League-exiten. (foto: psg, twitter)

39-åringen Dani Alves og Xavi har brakt gode, gamle Barcelona tilbake. Dette mener brasilianeren bør åpne opp for sin argentinske kompis.

Til sommeren er det ett år igjen av PSG kontrakten til Lionel Messi. Nå hadde den syv ganger Ballon d’Or vinneren lagt sin første sesong bak seg i Paris, uten at det har bragt frem smilene hos argentineren – eller PSG-eierne.

Markedsverdien ved å ha Messi i i troppen er selvfølgelig enorm, men når selv denne spilleren i kombinasjon med Mbappé, Neymar, Verratti, Di Maria og Icardi ikke klarer å score PSG forbi 8.-delsfinalen i Champions League, da blir den økte PR-verdien en mager trøst.

Les: Max Verstappen viser konkurrentene hva de har i vente

Etter tapet mot Real Madrid gikk PSG-presidenten helt ballistick utenfor dommergarderoben, i den første kampen etter Real-tapet brukte den harde kjernen hos PSG-supporterne energien på å pipe ut Messi og Neymar hver gang de var på ballen.

Dani Alves mener det er på tide for Messi å komme hjem. Barcelona fostrer opp en ny generasjon spillere med Pedri, Gavi og Nico i spiss, men Alves ser gjerne at Messi tar på seg del av ansvaret for å oppdra unggutta til å spille ekte Barca-fotball.

-Messi har det ikke moro. For meg er han på feil sted. Akkurat nå er Leo på feil sted. Leo sa alltid til meg: «Hvor vil jeg være lykkeligere enn her (Barcelona)?» Jeg er beviset på det. Det er ingen bedre steder enn dette. Uansett grunn, Leo er ikke her i dag, men jeg håper han kan komme tilbake, sier Alves til ESPN.

Kom hjem, Leo. (foto: barcelona, twitter)

Skal vi tro ryktene, er pappa Messi satt på saken, der det jobbes i Barcelona med å tråkle seg forbi de økonomiske begrensingene (les:Jorge Messi sin plutselige kontakt med Barcelona vitner om at det er noe enda større på gang).

Barcelona-ambassadør Alves har fått oppdraget med å smøre de mentale hjulene hos kompisen, som åpner opp for en retur til Camp Nou. Vi har sluttet å si at noe er umulig i fotballens verden.