Følg mitt eksempel, Rasmus, men ikke hele tiden. (foto: united, x)

Dobbel bytur til Belfast har satt sine spor. Marcus Rashford skal ha kalt inn sykedag etter lystig lag på byen, ikke helt uvanlig for oss vanlig dødelige, men når du er en av Manchester Uniteds best betalte stjerner som skal levere scoringer – og ikke gjør det – da blir denne «detaljen» av stor betydning. Nå brummes det i garderoben.

Rashford misset Newport-kampen, United vant så vidt over League Two-klubben, ifølge Daily Mail er det stort misnøye i troppen etter Rashfords oppførsel.

LES: Ronny Deila kom for sent og for smått

Det engelske mediets anonyme (selvsagt) kilde uttalte: -Spillerne fikk vite at han var for syk til å trene, og så kom det frem at han hadde vært på nattklubb. De kunne ikke forstå at han ville gjøre det i den situasjonen klubben befinner seg i.

På mandag meldte klubben at Rashford hadde «tatt ansvar for sine handlinger, behandlet som en disiplinærsak og nå avsluttet».

Det kjipe for United-supporterne er at Rashford har et slags ansvar for 20-åringen Rasmus Højlund, der de to skulle bli den nye superduoen med Rashford i en mentorrolle for ferske den spissen.

Not good. Men, som United-selv formulerte det: Saken er avsluttet.