Fredagskveld åpner Bundesliga med storkampen Bayern München – Schalke 04 på Allianz Arena.

I dag sparkes Bundesliga igang igjen. De regjerende mestrene Bayern München åpne med hjemmekamp mot Scahlke 04 og vi tror det blir storseier på Allianz Arena i kveld.

Norsk tipping gir deg en totalodds på Bayern München – Schalke (0-2) H 1,72.

Bayern vil kjempe om nye titler

Bayern vant jo som mange sikkert husker godt Champions League for ikke så lang tid tilbake og er sin vane tro klare favoritter til nok et ligagull. De har hentet inn Sane fra Manchester City, mens lånespillerne Coutinho og Perisic begge er borte siden forrige sesong. Har uansett en så solid tropp at de garantert kommer til å være med å kjempe om nye titler på flere fronter også den kommende sesongen. Samt også at Thiago er på vei vekk fra klubben. Det hindrer oss ikke å gi klubben favorittstempel i oppgjøret mot Schalke.

Gjestene havnet på en skuffende 12. plass forrige sesong og spesielt etter koronaoppholdet var poengfangsten heller mager for den tradisjonsrike klubben fra Gelsenkirchen. Ibisevic er hentet inn fra Hertha Berlin, mens Paciencia er ny på lån fra Eintracht Frankfurt. McKennie er utlånt til Juventus, mens Caligiuri gikk til Augsburg. Kenny er tilbake i Everton etter å ha vært lånt inn forrige sesong. Sane og Mascarell er begge trolig ute til fredagens premierekamp i München.