Ole. (foto: united, twitter)

Da den belgiske spissen som tidligere hadde blitt hedret i Premier League som en av de vasseste angrepsvåpnene forlot Old Trafford forrige sommer, kunne ikke Gary Neville styre sin begeistring. Én sesong og to overgangsvinduer senere er det United-supprotere som har begynt å stille seg et spørsmål.

Var det egentlig så lurt?

Da belgieren gikk til Inter, valgte United å ikke kaste seg ut på overgangsmarkedet for å erstatte Lukaku. Ifølge Goal var argumentet til klubben at de ikke trengte en forsterkning utenfra. Døren ble åpnet for for Mason Greenwood. Sammen med Marcus Rashford og Martial dannet 18-åringen en glimrende angrepstrio, men ifølge Goal var dette av nødvendighet etter exiten til Lukaku, not by design.

Les: Legger over 200 millioner på bordet for Joshua King

Solskjær uttalte forrige sommer at United hadde planen klar om å få inn en toppsignering, men «we just didn´t get him over det line».

Forrige sesong ble ikke bare dominert av storspill for trioen, også av skader. Martial hadde sin periode ute, Rashford sin. Da ble hullet etter Lukaku tydelig, og United kastet seg rundt de siste timene på deadline day i januar etter å ha bommet på Danny Ings og Joshua King. Resultat: 31-åringen Ighalo fra kinesisk liga.

Romelu Lukaku dundret til med 34 scoringer for Inter i sin første sesong og kåret til Europaligaens beste spiller. Og hva gjør United ved sommerens overgangsvindu?

33-åringen Edinson Cavani inn, en veteran som har brukt de siste månedene til «å gjete sauene sine».

Les på Engelske klubber: Liten tvil om at Manchester City rigger seg for Messi

Er Lukaku så forandret på disse månedene at United ikke hadde fått valuta for lønnsutgiftene til belgieren? I et intervju med The Times på lørdag insisterte han på at selv om det har blitt noen forbedringer, er han er den samme spilleren. Den største forskjellen mener Lukaku er hvordan han blir oppfattet.

Der Gary Neville beskrev Lukaku som uprofesjonell, kom Marcus Rashford forrige uke med en karakterbeskrivelse som forteller noe annet.

Brother, selfless character, a team player, never afraid to dim his light for others to shine.

Romelu Lukaku har levert den nestbeste debut-sesongen i Inters historie, bare overgått av Ronaldo The Great i 1997-98. United har hatt to paniske deadline day-signeringer det er store forventninger til, men tilsvarende stor usikkerhet.

Les på F7: Får du tilbudet om å kjøpe skjorta til Ronaldo – lov oss at du sier nei!

Kanskje ikke så pussig at enkelte United-supportere angrer på at de begynte å disse den svære belgieren som i dag fremstår som en av verdens beste. Ikke dårlig for en «feiting» (som han selv formulerte det da han ble stemplet som fat i England)

Les: Da var den på plass: Bård Finne har signert med utenlandsk klubb