Glemmer aldri. (foto: galaxy, twitter)

Supersvensken har kontrakt i MLS frem til nyttår, men natt til fredag sørget Los Angeles FC for at Zlatan trolig er historie i den amerikanske ligaen.

For med 3-5 tap gikk LA Galaxy på hodet ut av MLS-sluttspillet, noe som betyr at Zlatan heller ikke denne gangen kan lede klubben til trofé.

Les: Inter Milan tror de kan bringe Thomas Müller tilbake i toppform

Med Napoli i åpen flørt med Zlatan, kan veien til Europa nå stå åpen.

-Jeg har to måneder til å ta beslutningen om fremtiden. Det handler ikke om penger fra Galaxy eller om MLS. Jeg vet ikke hva som skal skje neste år, sier Zlatan ifølge Expressen.

Hva med et lite hint?

-Jeg kunne godt tenke meg å spille for en klubb som går etter mesterskapstittel, for jeg kan fortsatt gjøre en forskjell. Jeg er ikke bare et dyr i en zoologisk have folk kommer for å se. Jeg kan fortsatt score 20 mål i en sesong, sier Zlatan ifølge Gazzetta dello Sport.

Les på Popidol: Iron Maiden’s Day of the Dead øl lander i tide til Halloween

Hvis Napoli fortsatt holder koken i Champions League frem mot nyttår, skal vi ikke se bort fra at Zlatan fristes til å følge Ancelottis vei mot trofeet.

Foreløpig må vi nøye oss med å konstantere at Zlatan avslutter dette kapitlet med 53 scoringer og 15 assist på 58 kamper hos Galaxy. Hva som skjer rundt nyttår har vi spådd siden han forlot Old Trafford.

Les: Skadeskutte og upopulære Jack Rodwell på vei til Roma

Zlatan´s coming back to Europe for more.