Lock, stock and smoking barrels. (foto: milan, twitter)

AC Milan fortsetter å sluke Chelsea-spilllere. På lørdag kom bekreftelsen på at Giroud hadde passert den medisinske testen på La Madonnina Clinic.

Fikayo Tomori ble kjøpt for 25 millioner pund etter en vellykket testperiode. For Giroud blir det en helt annen deal. Ifølge Sky Sports betaler AC Milan Chelsea 1 million euro, med rundt 1 million euro ekstra i bonus når/hvis franskmannen når et visst antall Champions League-kamper.

Les: Neil Warnock skjønner ikke betydningen av ordet «vennskapskamp»

Franskmannen var på vei ut av Stamford Bridge som free agent etter kontraktsuløp i juni, men siden Premier League-klubben utnyttet opsjonen på å forlenge med franskmannen – sikrer Chelsea seg 10-20 millioner kroner.

Nå er Milan-drakta dratt over den skjeggete franskmannen. For Giroud blir det å bevise det som Didier Deschamps hele tiden har sagt: Gi mannen spilletid, så får du scoringer.

Les på Tyske fotball: Wolfsburg og van Bommel har sikret seg Sebastiaan Bornauw

AC Milan sikret med sin andreplass i Serie A forrige sesong første Champions League-kvalik på syv år. Forrige sesong ble det 6 scoringer på 8 CL-kamper for Giroud, Milan-klubben akter å utnytte franskannens teft for det det er verdt.

Vi gleder oss skikkelig!

Les: Bekreftet: Gareth Bale has left the building